Despre Jucarii Copilasi

In lumea noastra nebuna este din ce in ce mai greu sa gasesti tot ce ai nevoie intr-un singur loc. Lucrurile devin si mai complicate din momentul in care un bebe iti intoarce lumea pe dos. Avand experienta in domeniu - suntem familisti cu copii mici in brate - am creat acest magazin pentru a face viata tuturor parintilor mai usoara. si, bineinteles, sa le dam copiiilor un motiv in plus sa zambeasca.
 
Firma Zuzu Bubu a fost infiintata in anul 2015 in Oradea, judetul Bihor, cu gandul de a le oferi clientilor sai din toata tara un loc in care pot gasi o gama variata de produse necesare cresterii copiiilor cu zambetul pe buze. Produsele oferite de magazinul nostru online au preturi accesibile (multeori sub pretul oferit de alte magazine asemanatoare). Gama noastra de produse acopera toate varstele de la nastere pana la primii ani de scoala. Nu am uitat nici de mamici - si ele vor gasi produse in oferta noastra care le pot usura saptamanile de dinaintea si de dupa nastere.
 
Produsele din acest magazin sunt furnizate de producatori consacrati, si se conformeaza cu toate reglementarile de siguranta si calitate din Uniunea Europeana.